Hallonbiskvier fullproppade med gluten och laktosfri KÄRLEK!
Hallonbiskvier, så gott och faktiskt inte jättekomplicerat.
- Hallonbiskvier -
(ca: 25 st)
200 g mandelmassa
0,5 dl strösocker
1 äggvita
200 g smör (laktosfritt!)
1 äggula
4 dl florsocker
1,5 hallonsylt
200 g vit choklad (laktosfri)
Sätt ugnen på 175 grader.
Riv mandelmassan, vispa ihop med äggvitan och sockret. Ta fram spritspåsen och fyll den med massan. Fram med en plåt och ett bakplåtspapper.
Spritsa 3-4 cm i diametern stora cirklar.
Klicka här för att se hur du kan spritsa snygga och enkla bottnar!
Grädda i 10-15 min, lätt lättgyllenbruna!
Ta ut, och låt svalna.
And now the yummie stuff! Fyllningen alltså!
Vispa smör, socker, sylt och äggvita, i 10 minuter. Spritsa på dina tjusiga bottnar. Klicka här för att se hur jag och min spritspåse gjorde!

Nu ska här doppas!
Koka upp vatten till ett vattenbad. Häll chokladen i ett lämpligt kärl och låt stå ovanpå vattnet (kärlet ska inte nudda vattnet!) tills chokladen är smält. Svårt va?
Ta fram 5 biskvier i taget, då smörkrämen lätt smälter i rumstemperatur. Doppa toppen i chokladen, använd dig av en sked för att få choklad runt hela biskvin! In i kylen!
För att se hur jag gjorde klicka här! Vill du piffa till dina underbara biskvier ännu mera, klicka på länken under! Hur man kan piffa till biskvier, klicka här!
Ät när chokladen har stelnat!

Så gott med hallonsmak ^^